Als onafhankelijk Kia servicepunt combineren we jarenlange ervaring met uitstekende klantenservice. Reeds 40 jaar lang zijn we een familiebedrijf en dat willen we graag nog jaren zo houden. Daarom zijn wij sinds 1 december 2014, bovenop ons KIA servicepunt, eveneens partner van MyCar.be, en dit voor heel regio Antwerpen.

Mycar.be is de specialist in verkoop van nieuwe en bijna nieuwe wagens van ALLE merken aan zeer voordelige prijzen. Wij zijn dan ook verheugd dat wij op deze manier ons productaanbod kunnen uitbreiden en u een nog betere service kunnen bieden.

Als partner van Mycar.be, kunnen we u nieuwe en zeer jonge, kwalitatieve wagens van alle merken aanbieden aan prijzen die een heel stuk onder de nieuwprijs liggen. Al deze demo-, directie-, en (bijna) nieuwe wagens genieten internationale garantie.

Concreet betekent dit dat U nog steeds bij ons terecht kan voor alle onderhoud en service van uw KIA wagen, zoals U tot hiertoe van ons gewend bent, en daarenboven ook bijons terecht kan voor aankoop van een (bijna) nieuwe wagen, zowel KIA als alle andere merken. En ook voor al deze wagens kan u steeds bij ons terecht voor onderhoud, mechanische herstellingen en carrosseriewerken.

breng gerust een bezoekje aan onze showroom. we helpen u graag verder bij de aankoop en/of onderhoud van Uw wagen.

het garage Astrid team

Eddy, Rita, Kris en Britt


image-145574-showroom.JPG
image-145577-showroom3.JPG
image-145576-showroom2.JPG
image-145575-showroom1.JPG